BAŞKAN İBRAHİM GÜRBÜZ ANISINA DÜZENLENEN TURNUVA SONA ERDİ

BAŞKAN İBRAHİM GÜRBÜZ ANISINA DÜZENLENEN TURNUVA SONA ERDİ

En büyük Ergin

ÖZEL HABER
Balalıların her yıl geleneksel hale getirdiği 3. Bala Mahalleler Arası İbrahim Gürbüz Futbol Turnuvası’nın final maçı nefes kesti. Normal süresi 3-3 biten final maçında penaltı atışları sonunda gülen Ergin Mahallesi şampiyonluk ipini göğüsledi.
Ankara Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Derneği ve Bala Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Bala Mahalleler Arası İbrahim Gürbüz Futbol Turnuvası sona erdi. Ergin Mahallesi Futbol Takımı kupayı kaldıran taraf oldu. Geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz anısına düzenlenen 3. Bala Mahalleler Arası İbrahim Gürbüz Futbol Turnuvası kıyasıya mücadelelerin ardından Abazlı ve Ergin Mahalle Takımları arasında oynanan final maçıyla son buldu.
ŞAMPİYON ERGİN
Ergin Mahallesi Futbol Takımı, Abazlı Mahallesi Futbol Takımını normal süresi 3-3 biten mücadelenin sonunda yapılan penaltı atışlarıyla 4-2 mağlup ederek 3. Bala Mahalleler Arası İbrahim Gürbüz Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Turnuvaya 15 köy ve mahalle takımı katılmıştı.
AY YILDIZLI FORMA
Turnuvanın en dikkat çekici takımı ise bir Kürt köyü olan Bektaşlı Köyü (Rostika) takımının göğsünde “Ay Yıldızlı” formayla katılan tek takım olmasıydı. Turnuvayla ilgili Balalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi adına bir açıklama yapan Genel Başkan Cumhur Acar şunları söyledi, “Bu yıl ki turnuvanın anlamı isminden dolayı geçmiş yıllardan daha önemli idi. Rahmetli Başkanımız İbrahim Gürbüz bu turnuvaya büyük önem veriyordu. Kendisi Balalılar arasındaki birlikteliği ve kaynaşmaya büyük önem verdiği için bu turnuvaya onun ismini vermek istedik. Bu anlamda kendisini böyle güzel bir turnuvayla anmak bizleri hem onurlandırdı hem de duygulandırdı. Turnuvamızda emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederken bu vesile ile Başkanımız İbrahim Gürbüz’e Cenab-ı Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun İnşallah.”
KUPAYI BAŞKAN KAPLAN VERDİ
Turnuvaya bala protokolü büyük ilgi gösterdi. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadele sonunda ipi göğüsleyen Ergin Mahallesi şampiyonluk kupasını Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’ın elinden aldı.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.