Üniversite Hazırlık Kitap Dağıtımımızı Gerçekleştirdik.

Balalılar kültür ve yardımlaşma derneğimizin Genel başkanı Sn Nihat Yıldırım önderliğinde düzenlemiş olduğumuz Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sn Hakan Uçar ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz Bala ilçemizde ve mahallelerimizde bulunan tüm okullarda ki öğrencilerimize yönelik eğitim kitabı dağıtım projemize İlçe Kaymakamımız Sn. Ramazan Yıldırım, Balâ Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Buran, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hakan Uçar ve Balalılar Derneği Başkan’ımız Sn. Nihat Yıldırım ve dernek yönetim kurulu olarak tüm öğrencilerimize eğitim seti kitapların dağıtımını gerçekleştirdik geleceğimizin teminatı olan ve ülkemizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize bir nebze faydalı olduysak ne mutlu bizlere inşallah daha güzel projelerle ve müjdeli haberlerle siz Balalı hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu projede ve çalışmada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Nihat Yıldırım
Balalılar Derneği Genel Başkanı